DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

Effectiviteit en gewasveiligheid

Bredelaar Hoofdpagina 4 foto 300x200px 9

Residu en blootstelling

Bredelaar Hoofdpagina 4 foto 300x200px 10

Demonstratie en platform

Bredelaar Hoofdpagina 4 foto 300x200px 3

Locaties

Bredelaar Hoofdpagina 4 foto 300x200px 2

Proefbedrijf De Bredelaar is een onafhankelijke onderzoeksinstelling, gespecialiseerd in gewasonderzoek, nodig voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen. We bezitten de benodigde erkenningen voor deugdelijkheids- en residu-onderzoek, dat we in een breed scala aan gewassen uitvoeren. Ook voor demonstratieproeven kunt u bij ons terecht. Onderzoek wordt uitgevoerd op onze eigen locatie in Elst en op praktijkbedrijven door heel Nederland.

De Bredelaar neemt op contractbasis projecten aan van de gewasbeschermingsindustrie, laboratoria en onderzoeksinstellingen en voert deze opdrachten in eigen beheer uit. Wij hechten aan een goede relatie met de opdrachtgever en zorgen dat geheimhouding over teststoffen en onderzoeksresultaten is gewaarborgd. Vaste contactpersonen houden de opdrachtgever tijdens het uitvoeringstraject continu op de hoogte van het verloop van de proeven. Zo kan er op tijd worden bijgestuurd, als het verloop van het onderzoek dit vraagt.

Om deze website optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Als u de website gebruikt gaan we ervan uit dat u daarmee akkoord gaat. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.